Andrea
2016. január

„,Összességében egy tökéletes nyaralás volt egy tökéletes utazásszervező segítségével. A szállások jó áron, jó elhelyezkedéssel, kedves személyzettel, ízletes ételekkel…. Csak jókat tudok írni, mert minden fantasztikus volt.”

19 csodálatos napot töltöttünk a szigeteken. Ethiopian Airlines-sal utaztunk Bécsből, csak ajánlani tudom, kedves személyzet, jó kiszolgálás, új, kényelmes gépek és nem utolsó sorban versenyképes ár.
A szállások, kompok kiválasztásában és lefoglalásában Enikőék voltak a segítségünkre, ezúton is nagy köszönet Enikő türelméért és segítőkészségéért, még a 80. e-mail váltásunk után is aranyosan, kedvesen válaszolt a milliomodik kérdésemre.

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Andrea, 2016. január

READ MORE

Erika és Robi
2017. február

„,EMBEREK: nekünk csak pozitív élményeink vannak az ott élőkkel (Mahe-szigete) kapcsolatban. Nagyon segítőkészek: szerintem ez az egyik legfontosabb dolog akkor, amikor az ember egy nagyon távoli, számára ismeretlen helyre, kultúrába csöppen.”

Most van egy kis időm, hogy megpróbáljam összeszedni és leírni élményeinket Seychelle-szigetekkel kapcsolatban.
Nem lesz egyszerű, hiszen rengeteg élmény, hatás éri az embert.
IDŐJÁRÁS: legelső hatás, ami mindenkit ér ahogy a szigetre érkezik az az időjárás. Kiléptünk a repülőgép ajtaján reggel 07.00 óra után és megütött a páradús levegő. Már reggel kellemes meleg volt, eső utáni állapot: magyar viszonylathoz képest rendkívül párás levegő. Tehát aki nem nagyon bírja a párás levegőt, az azért jól gondolja meg hogy belevág-e ebbe a kalandba.

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Erika és Robi, 2017. február

READ MORE

Meggie és Tomas
2017. január

„,...ha Seychelle-szigetekről van szó La Digue egy gyöngyszem. Az emberek, a környezet, a partok, az érintetlenség, a járdán sétáló teknősök, melyeket banánnal etettünk, ezek mind-mind óriási élmények.”

Szándékomban állt mindenképp megírni a véleményünket csak rengeteg futkosni valóm van a telefon eltűnése végett. Új kártya, az internet banking letiltása stb.
Nos leszámítva ezeket a kellemetlen dolgokat a következők a tapasztalatink:
ha Seychelle-szigetekről van szó La Digue egy gyöngyszem. Az emberek, a környezet, a partok, az érintetlenség, a járdán sétáló teknősök, melyeket banánnal etettünk, ezek mind-mind óriási élmények.

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Meggie és Tomas, 2017. január

READ MORE

Detti és István
2016. november

„,Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, megtaláltam az első kikelő kisteknőst, fantasztikus volt.”

Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos napot, minden nagyon szuper volt. Igaz hiányoztál mert nem volt aki bele essen a vízbe! Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, megtaláltam az első kikelő kisteknőst, fantasztikus volt. La Diuge csodálatos, minden nap biciklizünk, ez megunhatatlan. Puszi nektek!

Élménybeszámoló | Detti és István, 2016. november

READ MORE

Krisztina
2016. november

„,Köszönöm a segítségüket az autóbérléssel kapcsolatban, ajánlani fogom azoknak, akik a szigetre látogatnak.”

Rendkívül elégedettek vagyunk az Önök által biztosított gépjárművel, Denis és Joe relatív pontosan házhoz is szállították (elsőre nem találták a címet, de megoldották, mivel nem gyakori a házszámozás a szigeten, nehéz bármit is betájolni). Lehet, hogy meg kellett volna adni, hogy a kereszteződés utáni 3. kókuszpálmánál jobbra, a frangepáni bokornál balra... A bal oldali közlekedést gyorsan meg lehet szokni, csak azt nem, hogy mindenki középen igyekszik közlekedni, így vagy leszorítanak vagy meg kell állni az út szűke miatt. Sajnos ez a 8 nap elég rövid ahhoz, hogy érdemben minősíteni lehessen a szigetet. Természeti csodáival nem lehet betelni. Gazdasági vonatkozásban még azért eléggé alul kapitalizáltak. A gyümölcseiket csak ajánlani lehet, nincs is jobb a frissiben lepottyant papayánál, mangónál. Csak meg kell rázni a fát...Ez nem a fagyasztott brazil kategória, amit hozzánk exportálnak.
Köszönöm a segítségüket az autóbérléssel kapcsolatban, ajánlani fogom azoknak, akik a szigetre látogatnak.

Élménybeszámoló | Krisztina, 2016. november

READ MORE

Brigi és Robi
2016. október

„,Autóbérlés! A legtöbbet erről tudok mesélni. Ezer köszönet, hogy megemlítettétek ezt a lehetőséget és bátorítottatok benne. A legszuperebb dolog volt Mahen!”

1, Autóbérlés! A legtöbbet erről tudok mesélni. Ezer köszönet, hogy megemlítettétek ezt a lehetőséget és bátorítottatok benne. A legszuperebb dolog volt Mahen! Enélkül szegényebbek lennénk egy csomó élménnyel. Másokat is bíztatnék erre, (aki itthon már magabiztosan vezet azért ☺)! Az automata váltót javasoljuk, így nem kell állandóan váltogatni hegyen fel-le, elég a fordított vezetésre koncentrálni. Manuális váltó sokkal problémásabb lett volna, főleg a sziget déli részén, ahol kanyargósabbak, szűkebbek az utak. Csak térkép kell és egy jó navigátor ☺ Egy kicsit nehézséget okozott, hogy nincsenek kiírva a települések, partok nevei, elég kevés a támpont, hogy hol is vagyunk pontosan. Mi bátran kérdezgettük az embereket (utcán, boltban stb), akár turistákat is.. Amire viszont valóban figyelni kellett: NEM SZÁGULDOZNI! Sok helyen ki is van írva, hogy „40”, ez nem vicc...

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Brigi és Robi, 2016. október

READ MORE

Nóra
2016. április

„,Felejthetetlen napokat töltöttünk Mahen. Nekem nagy vágyam volt erre a kivételes helyre egyszer eljutni és természetesen nem csalódtam/csalódtunk.”

Felejthetetlen napokat töltöttünk Mahen. Nekem nagy vágyam volt erre a kivételes helyre egyszer eljutni és természetesen nem csalódtam/csalódtunk. Már a levelezés kezdetén nagyon kedvesek, segítőkészek, gyorsak és hatékonyak voltatok. Az idő viszonylagos rövidsége miatt egész napos hajós kirándulásra nem volt időnk, csak autót béreltünk rajtatok keresztül. Megérkezésnél táblával vártak minket és néhány perc alatt lezajlott az autó átvétele és kifizetése. Nagyon szerettük a kis autónkat:-) Tökéletesen megfelelt hármunknak, kicsi volt, könnyű volt kezelni, parkolni vele és természetesen vezetni is élmény volt:-) Egyszer kaptunk parkolási bírságot, de komoly "kutató" munkával megkerestük a hivatal épületét és rendeztük tartozásunkat:-D A szigetet nagyon szerettük, bejártuk keresztül kasul az egészet. Nagyon szép partok/strandok vannak, de emellett aktívan is lehet időt tölteni, van látnivaló, program.

Reméljük még lesz lehetőségünk visszalátogatni. Ha így alakul akkor úgy gondolom, hogy újra a Ti szolgáltatásaitokat vesszük majd igénybe.

Élménybeszámoló | Nóra, 2016. április

READ MORE

Gabi
2016. július

„,Mahen az általatok lefoglalt kocsival bejártuk a szigetet. Képeslapba illő fotókat készítettünk, imádtuk, hogy a partok sehol nem zsúfoltak. Minden nap ámultunk és bámultunk, hogy ennél nem lehet szebb.”

Köszönjük szépen épségben megérkeztünk, bár egy kissé fáradtan, a hosszú várakozás miatt, ami Abu-Dhabiban 7 óra volt.
Másnap mindjárt munka, úgyhogy kellett pár nap az aklimatizàlódáshoz.

A kint töltött idő fantasztikus volt, sokak szerint Seychelle nyugdíjasoknak való, de mi fiatalok lévén is jól éreztük magunkat.
Aki pihenni akar, annak bátran merem ajánlani, itt nem voltunk napról napra fáradtabbak a sok pörgés miatt. Megjártuk mind a 3 ismert szigetet, de nem tudnék különbséget tenni, egyformán gyönyörű.
Mindegyiknek megvan a varázsa.

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Gabi, 2016. július

READ MORE

Zsolt
2016. június

„,Hajókiránduláson vettünk részt, Coco és Felicité szigetekre. Nagyon szép és nyüzsgő a víz alatti világ, mindenféle színekben pompázó halak, kristálytiszta víz. Aztán a nap fénypontja, mikor az egyik kísérőnk a mélybe merült és egy teknőssel úszott fel.. Majd még eggyel.. Nagyon jó élmény volt együtt úszni ezekkel a páncélosokkal..”

Mi a párommal a nászutunkat töltöttük a csodálatos Seychelle-szigeteken. A repülőút egy kicsit izgalmas volt az Air Berlin jóvoltából, de szerencsére nyitva volt a szemünk és végül befutottuk a csatlakozást.
Az első 3 napot Beau Vallon Beachen töltöttük egy nagyon jó apartmanban.
A tengerpart hosszú, fehér homokos, az egyik végén gránit sziklákkal, a másik végén pedig egy kis részen lehet sznorizni is, de vigyázat a víz elég sekély és a fenéken sok a tengeri sün! A naplemente valami bámulatos és a távoli szigetek látványa is, ahogy szinte mindig felhőkbe burkolóznak.

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Zsolt, 2016. június

READ MORE

Miklós
2016. április

„,...a Seychelle-szigetek gyönyörű, a valóságban legalább olyan, mint a képeslapokon.”

Szerencsésen hazaértünk a nyaralásból, tele élménnyel, de kicsit fáradtan a hosszú repülőút miatt.

Idő hiányában röviden a benyomásainkról: a Seychelle-szigetek gyönyörű, a valóságban legalább olyan, mint a képeslapokon. Mi a közreműködésetekkel Mahet bérelt autóval fedeztük fel: festői öblök, gyönyörű panorámák... Szintén a segítségetekkel kaptunk ízelítőt Praslin és La Digue szigetekből a hajókirándulás keretében. Mindhárom érintett sziget más-más, és másért gyönyörű. Talán La Digue a leginkább vadregényes.

Tovább olvasom >>>

Élménybeszámoló | Miklós, 2016. április

READ MORE