Lenke és György
2017. november

Köszönünk szépen minden segítséget amit Öntől kaptunk a felejthetetlen utazásunkhoz. Azt a rengeteg előzetes tájékoztatót, információt, tanácsot ami tökéletesen felkészített minket erre a nagy kalandra szinte nulla nyelvtudással, hiszen „no speak English csak little”.

Tovább olvasom >>>

Lenke és György
2017. november

Köszönünk szépen minden segítséget amit Öntől kaptunk a felejthetetlen utazásunkhoz. Azt a rengeteg előzetes tájékoztatót, információt, tanácsot ami tökéletesen felkészített minket erre a nagy kalandra szinte nulla nyelvtudással, hiszen „no speak Englis csak little”.

Közel másfél éves várakozást és készülődést követően 12 fantasztikus napot töltöttünk Praslin Cote D’Or fehérhomokos tengerpartján az Acajou Beach Resort szállodában. A Qatar légitársasággal utaztunk Dohai átszállással.

Megérkezésünktől kezdve minden úgy történt ahogy Ön ígérte, mindenhol várt ránk valaki és szinte kézről-kézre adtak minket, esélyünk sem volt elveszni.

A szállodában olyan üdvözlésben és fogadtatásban volt részünk, hogy könnyekig meghatódtunk. Az ott tartózkodásunk alatt mindvégig éreztük a Seychelle-i és a délkelet ázsiai emberek  figyelmességét, szeretetét, pozitív kisugárzását és olyan érzésünk volt mintha egy másik bolygón lennénk.

A transzferek, a szervezett utak hibátlanul működtek. Mindvégig azt éreztük, hogy a vártnál is több figyelmet kapunk. A szálloda csodálatos fekvése, a türkiz színű óceán, a púderszerű fehér homok, a kifogástalanul gondozott kert, és a rendkívüli tisztaság még jobban elvarázsolt minket.

Számunkra több mint tökéletes volt. Már akkor tudtuk, hogy Praslin a mi szigetünk és ide visszatérünk!

Millió köszönet és hála a zseniális szervezésért!