Töltsd életed legboldogabb napját a mesés Seychelle-szigeteken!

Ragyogó napsütés, türkizkék tenger, puha, púder finomságú, fehér homok, pálmafák, egzotikus virágok és Ti. Ha a világtól távol, igazán romantikus környezetben szeretnétek kimondani a boldogító igent, akkor egy Seychelle-szigeteki esküvő a legjobb választás.

Legyen szó a szállodai tengerparton, vagy más lélegzetelállítóan szép partszakaszon zajló ceremóniáról, a nagy nap biztosan örökké emlékezetes lesz.

Az esküvője napján minden lány a legszebb szeretne lenni. Nem tudod magaddal hozni az otthoni jól bejáratott fodrászodat és sminkesedet? Egy cseppet se aggódj! Igény esetén kiváló referanciákkal rendelkező fodrász, sminkes és manikűrös gondoskodik Rólad a ceremóniát megelőzően, akiknek ha szeretnéd, még indulás előtt láthatod néhány munkáját képekben.

Egy esküvőt, kiváltképp ha olyan különleges helyen tartják, mint a Seychelle-szigetek, érdemes megörökíteni. Fotózás, videózás, drónos felvételek – fotós partnerünk tarsolyában minden megtalálható, amit csak szeretnétek.

Elképzeléseitekkel, kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!

Szükséges dokumentumok az esküvőhöz

  • Születési anyakönyvi kivonat
  • Útlevél
  • Ha volt előző házasság, akkor a válást igazoló dokumentum

Ezen okmányok másolatát legkésőbb másfél hónappal a ceremóniát megelőzően kell e-mailben elküldeni irodánknak.

A Seychelle-szigeteken kötött házasság hivatalosnak minősül, Magyarországon hiteles fordítás készítése után anyakönyvvezetőnél kell honosítani.