Oltások

Semmilyen oltást nem kell beadatni az utazás előtt, és nem kell tartani mérgező, vagy veszélyes állatoktól sem. A trópusi égöv országaira általában a trópusi betegségek gyakorisága is jellemző, de szerencsére a „paradicsomi állapotok” ebben a kategóriában is vonatkoznak a Seychelle-szigetekre.
Egyáltalán nem jellemző a cápatámadás a Seychelle-szigetekre, de mint minden tengerben, itt is fontos betartani néhány szabályt. Ebben az itteni óceáni tapasztalatunk óriási segítség.

Az ételek minősége kiváló, fogyasztásuk biztonságos mindenhol. A halak és gyümölcsök egészségre gyakorolt pozitív hatásuk mellett ízük miatt is kifejezetten ajánlottak. A csapvíz minősége nem rossz, de fogyasztás esetén ajánlott felforralni, ami persze nem vonatkozik a fogmosásra. A palackos víz fogyasztása kényelmesebb megoldást kínál.

Baleset esetén természetesen minden tőlünk telhető segítséget megadunk, szükség esetén magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk. Seychelle közigazgatásilag körzetekre van osztva, minden kerületben van egy kisebb orvosi rendelő, illetve Victoriához közel, Mount Fleuri-ben található a központi kórház.