Rólunk

A seychelleszigetek.hu egy utazási-tanácsadó oldalként indult 2011-ben, Kelecsényi Attila személyes tapasztalataira és tudására építve.
A növekvő érdeklődést követően 2015-ben megalakult az Online Travel Support (Seychelles) Ltd., majd 2016-ban az Online Travel Support (International) Kft. is.

A honlap mögött álló csapat ezzel együtt kibővült, szakmai hozzáértésünk összeadódott, és jelenleg már egy megújult online felülettel várjuk a Seychelle-re tartó érdeklődőket.

Személyre szabott útiterveink és programjaink továbbra is Seychelle legjavát igyekeznek bemutatni. Ebben kiemelkedő partnereink a Silhouette Cruises, és a 7 Degrees South iroda.

Kelecsényi Attila

A 2007-ben önkéntesként, Seychelle-n eltöltött pár hónap olyan hatással volt rám, hogy röviddel ezután ismét az Indiai-óceán közepére vetett a sors egy kis katamarán hajó fedélzetén.

A következő évben búvárokat és turistákat kalauzoltam a Külső- és Belső-szigeteken, a hajón élve és dolgozva. Felejthetetlen élményeket és hasznos tapasztalatot gyűjtöttem, miközben a 115 sziget legtöbbjére számtalanszor eljuthattam.

Az intenzív tengerész élet után rövid ideig testnevelést tanítottam, majd 2012-től a 7 Degrees South Utazási Iroda magyar nyelvű képviselőjeként segítettem az ide látogató utasokat nyaralásuk során.

Az így eltelt 3 évben lehetőségem adódott a szárazföldet és a helyi életvitelt is jobban megismerni, valamint a turisztikai tudásomat tovább gyarapítani.

2015 óta a többedmagammal közösen alapított Online Travel Support (OTS) vállalkozást vezetem.

Vincze Réka

A Testnevelési Egyetem elvégzése után hamar Spanyolországba sodort az élet, ahol egy szállodában animációs és szabadidős programokat vezettem. Az évek múlásával a vendégekkel aktívan töltött időt felváltotta a rekreáció-szervezés, majd 2013-ban, újabb kihívásokat keresve a Seychelle-szigetekre költöztem.

Az itteni beilleszkedést a Baleári- és a Kanári-szigeteken töltött 5 év mellett az is segítette, hogy ismét a turizmusban helyezkedtem el. A legismertebb hajóstársaság utazási tanácsadójaként vagyok a seychelleszigetek.hu szakértői csoportjának tagja.

Bordós Judit

2004-től a turizmus szakon szerzett diplomám átvételét követően 3 éven keresztül Magyarország egyik legnagyobb utazásszervező cégénél az árualap összeállításával és a katalógusok készítésével foglalkoztam, majd régi álmomat valóra váltva Egyiptomba utaztam fél évre, hogy Divemasternek tanuljak.

A hat hónapból végül nyolc év lett, mely alatt búvártudásomat tovább fejlesztve később már oktatók képzésében is részt vettem. Több éven keresztül vezettem egy magyar búvárbázist, dolgoztam angol és német tulajdonban lévő központnál, segítettem az ide látogatókat víz alatt és felett, és kísértem túrákat a világ számos pontjára.

Attilával 10 éve ismerjük egymást, és a baráti jó viszony mellett 2016 óta dolgozunk együtt.

Ami minket igazol:

34 év idegenforgalomban szerzett tapasztalat

Több ezer, vitorláson és motoros hajón megtett tengeri mérföld a Seychelle-i vizeken.

Több mint 4000 Seychelle-n töltött éjszaka, amiből 500 tengeren.

Az egyenlítő kétszeri átszelése vitorlás hajóval az Indiai-óceánon.

Sok száz szigetlátogatás, dzsungeltúra és hajós kirándulás.

40, vendégekkel töltött hajós körutazás.

Több, mint 800 merülés Seychelle-n, számos újonc búvár vizsgáztatása

Több, mint 10.000, vendégekről készített fénykép

Közreműködés több tucat Seychelle-i esküvőn.

2 promo filmforgatás, 5 fotózás.